"Kariyerin Zirvesi" isimli Kariyer Zirvemiz 25 Nisan'da!

25.04.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü ile Lodestar Business Solution ortaklığında 25 Nisan 2018 Çarşamba günü Güney Kampüs Aşık Paşa Konferans salonunda gerçekleştirilecek. Kariyerin Zirvesi programında başarılı girişimcilik örnekleri başarılı girişimcilerin katılımıyla gün boyu sürecek kariyer etkinlikleriyle birlikte anlatılacak. Gittigidiyor.com, Kariyer.net gibi firmaların da katılacağı etkinlikte, öğrencilerimiz kamu üst düzey yöneticileri ve özel sektörün önde gelen şirketlerinin CEO'ları ile buluşacak.  Üniversitemiz Kariyer Kulubü ve İşletme Kulübünün de ortak olduğu programa üniversitemiz ve diğer üniversitelerin tüm öğrencileri davetlidir! Program sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için buraya tıklayınız.