Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizde Staj Okulu Bu Yıl Başlıyor

15.04.2018

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz sponsorluğunda 25 Haziran-20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan staj okuluna kayıtlar başlamıştır. Staj okulunda yazılım üzerine profesyoneller tarafından ders verileceği için bu alana yönelik kendini geliştirmek isteyen öğrencilerin başvurmaları faydalı olacaktır. Staj Okulu öğrencileri bu program çerçevesinde stajlarını tamamlama haklarına da sahip olacaklardır. Program ücretsiz olup kontenjanı 20 kişiyle sınırlıdır.

Detaylı bilgi ve kayıt için stajokulu.com adresi ziyaret edilmelidir. Ayrıca ekteki dosyadan da bilgi edinilebilir. Programla ilgili bilgi almak için Araş. Gör. Muhammed Abdurrahman Hazar ile irtibata geçilebilir.​ Detaylı bilg için buraya tıklayınız