Duyurular

TEAMS Projesinin Pilot Uygulaması 22-25 Ekim Tarihleri Arasında İstanbul'da Yapılacak

16.10.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin de ortaklarından biri olduğu TEAMS projesinin pilot uygulaması 22-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Acil ve Afet Tıbbı Araştırma Merkezi CRIMEDIM ile Dünya Sağlık Örgütü (WHO) iş birliği neticesinde ve Avrupa Komisyonu ECHO Programı kapsamında desteklenen 2 yıl süreli Acil Medikal Ekipleri ve Avrupa Medikal Topluluğu Birimleri için Eğitim Planlaması (TEAMS – Training for Emergency Medical Teams and European Medical Corps) isimli projenin  son etkinliği İstanbul’da, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ev sahipliğinde 22-25 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız