Bingöl Üniversitesi "Modern Çağda Gençliğin Anlam Arayışı" Sempozyumu Gerçekleşti

17.10.2018

Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi, ARGETUS, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, Ensar Vakfı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen program; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'ın da katılımıyla başladı. Sempozyuma Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet Cihan, Prof. Dr. Fahri Ovalı, Prof. Dr. Mustafa Çiçekler ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Lütfi Arslan’ın yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ, Muş Alpaslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse gibi isimler katıldı.

Sempozyuma hocalarımızdan büyük katkı.

Organize edilen sempozyuma bir heyet halinde katılan Üniversite yöneticilerimiz, gerek yaptıkları sunumları gerekse oturum başkanlıklarıyla sempozyuma katkı sağladılar.

Sempozyumda Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK’ın oturum başkanlığı yaptığı açılış oturumunda Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman “Gençlik ve Sivil Toplum”,

Prof. Dr. İhsan Süreyya SIRMA’nın oturum başkanlığı yaptığı oturumda Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mehmet Lütfi ARSLAN  “Gençlik ve Gönüllülük”,

Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ’ın oturum başkanlığı yaptığı oturumda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahri OVALI “Gençlik ve Beslenme” sunumlarını gerçekleştirirken, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet Cihan, Prof. Dr. Mustafa Çiçekler Hocalarımız oturumlarda oturum başkanlığı yaptılar.

Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen sempozyuma yoğun ilgi gösterilirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, pek çok üniversitesinin rektörü ve yurt dışından çok sayıda akademisyenin katıldığı sempozyum, 60’tan fazla akademisyen sunumu ile iki gün boyunca devam etti.