İŞKUR'dan Öğrencilerimize Kariyer ve Meslek Danışmanlığı Hizmeti

23.03.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü ve İŞKUR arasında gerçekleştirilen işbirliği protokolü gereğince, öğrencilerimize işgücü piyasası, çalışma hayatı, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bireysel olarak ve/veya grup halinde iş ve meslek danışmanlığı hizmeti İŞKUR’ca verilmektedir. Belirtilen hizmetlerle birlikte, yaklaşan yaz dönemi için iş ve staj fırsatlarından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz, mesai saatleri içerisinde, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Güney Kampüs B blok Zemin Katta bulunan İŞKUR ofisine müracaat edebilirler.

Soru ve görüşleriniz için kariyer@medeniyet.edu.tr adresine veya 0216 280 33 33 / 2017 (dahili) no’lu telefondan Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğüne ulaşabilirsiniz.