Kariyer Topluluğumuz Business Talks’18 Etkinliğini Düzenledi

06.12.2018

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen Business Talks’18 etkinliği gerek üniversitemizden gerekse diğer üniversitelerden gelen öğrencilerin yoğun katılımıyla iş dünyasının öncü isimleri ile öğrencileri bir araya getirdi.

Etkinliğe konuşmacı olarak, Koton İnsan Kaynakları Müdürü Engin DEMİRTAŞ, Youthall Kurucu Ortağı Elis YILMAZ, Kiğılı CIO’su Gürkan TAŞKIRAN ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CFO’su Fikret Cömert katılırken, öğrenciler; cv yazma teknikleri, başarılı mülakat teknikleri, girişimcilik, bilişim ve endüstri 4.0 hakkında bilgi edindi.

Ayrıca 4 oturumdan 3'üne katılana sertifika verilirken, British Time Dil Okulu tarafından ücretsiz ve indirimli dil kursu çekilişi yapıldı.