Tiyatro Topluluğu “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” Oyununu Oynadı

27.11.2018

Üniversitemiz “Tiyatro Topluluğu” 22.11.2018 tarihinde Aşık Paşa Konferans Salonunda Haldun Taner’in “ Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” oyununu sergiledi. Topluluk başkanı Kaan Koçak, alkışlarıyla desteklerini esirgemeyen izleyicilere teşekkürlerini iletti. Oyunun yönetmeni ve topluluğun akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Rüstem Mürseloğlu oyuncuların tıp, iktisat, felsefe ve diğer farklı alanlardan olan öğrencilerden oluştuğuna dikkat çekti. “Farklı alanlarda Üniversitemizde eğitim alan gençleri bir araya getiren tek bir şey vardır. Tiyatro aşkı ve tiyatro sevgisidir. Bu anlamda Üniversitemizde olmaları onlara bir fırsattır. Bu fırsatı biz tiyatro severlere tanıyan başta  Üniversite yönetimine, Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanlığına teşekkür ederim” dedi.

Oyunu izleyenler arasında yer alan Üniversitemizin Genel Sekreteri Doç. Dr. Lütfi Arslan, oyunda emeği geçenlere teşekkürünü bildirerek çalışmalarından ve başarılarından dolayı Rektörümüzün imzaladığı teşekkür belgesini emeği geçenlere ve Tiyatro Topluluğu öğrencilerine takdim etti.